• Svenska

Flirt och dating på nätet

Nu är det bevisat. Fler par träffar varandra via dating på nätet än via traditionell dating på arbetsplatsen, möten på krogen eller genom gemensamma bekanta. Denna utveckling är inte så förvånande. Vi lever i en tid då vi använder nätet varje dag, för mängder av olika saker. Varför skulle vi då inte också använda nätet för att träffa nya människor för flirtar, dejter och förhållanden? Dating på nätet är här för att stanna och blir mer populärt för varje dag.

Det finns flera sätt att dejta via nätet. Varje kontakt kan ju vara ett första steg på en spirande relation. En diskussion på ett forum, en ”gilla”-markering på ett inlägg på Facebook, en kommentar på ett inlägg på en personlig blogg – alla kan de vara sätt att skapa kontakter att bygga vidare på.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med nya människor för en flirt, en dejt eller till och med ett förhållande är dock att bli medlem på en dejtingsajt. En dejtingsajt är en plattform för möten mellan människor, ungefär som Facebook. Skillnaden är att det står helt klart varför man är medlem på en dejtingsajt.

På en dejtingsajt finns smarta verktyg för sökningar och kontakt. Varje medlem har en egen dejtingprofil där hon eller han fyller i uppgifter om sig själv och laddar upp foton. Genom avancerade sökfunktioner kan man göra mer specifika urval av alla de tusentals medlemmarna på dejtingsajten. Genom privata meddelanden, offentliga och privata textchattar, samt ibland även videochatt, kan man lära känna andra medlemmar lite närmare.

Om man vill lyckas med dating på nätet är det viktigt att man tar seriöst på denna form av dating. Man ska visa sina kontakter respekt, vara artig och bjuda på sig själv. Man ska helt enkelt bemöta de andra medlemmarna på samma sätt som man själv vill bli bemött.

Registrera dig idag
och hitta medlemmar nära dig

Födelsedatum

Menade du user@domain.com ×

När du har skapat ditt konto kommer du att få notifieringar på din e-post

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av dejt.nu.