• Svenska

Stora dejtingsajter

Nätdejting är numera mer populär än traditionell dejting. I stället för att träffa nya människor för flirtar eller romanser i verkliga världen, är det fler och fler som använder sig av dejtingsajter för att hitta nya kontakter. De senaste årens ökade popularitet för nätdejting har lett till att det idag finns upp emot 100 dejtingsajter som riktar sig till svenska användare, och fler tillkommer för varje år. Skillnader mellan dejtingsajter

En del dejtingsajter är mycket nischade som tex Dejt.nu, medan andra kan betraktas som allmänna och öppna för alla. Av naturliga skäl har de mer nischade dejtingsajterna färre medlemmar än de allmänna. De flesta dejtingsajter har dock samma typer av funktioner. Man kan göra sökningar, skicka meddelanden och flörtar, ladda upp bilder samt få tillgång till artiklar och tips om hur man lyckas med dejting på nätet.

Något som är speciellt för stora dejtingsajter är att de har mer avancerade funktioner för matchmaking. På grund av att stora dejtingsajter har mer personal kan också sägas att man som medlem förmodligen får en säkrare och tryggare dejtingupplevelse. Många av de största dejtingsajterna har till exempel personal som granskar alla dejtingprofiler manuellt.

Exempel på stora dejtingsajter

Match.com är en världsomspännande dejtingsajt som har flera miljoner användare världen över. I Sverige är Match.com en av de absolut största aktörerna. Flera hundra tusen singlar loggar in på Match.com varje dag för att göra sökningar, skicka meddelanden, uppdatera sina dejtingprofiler, med mera. Match.com betraktas som en mycket seriös dejtingsajt, med stort fokus på säkerhet och trygghet.

Spraydate är den absolut största dejtingsajten i Sverige, om man ser till antalet medlemmar. Det är dock svårt att avgöra hur många av medlemmarna ska kan anses vara ”aktiva”. Spraydate är gratis att använda. Så har det varit ända sedan sajten lanserades 1999.

E-darling har på senare år vuxit till att bli en utmanare till Match.com och Spraydate. E-darling har ett lite annorlunda sätt att närma sig dejting på nätet. Här ligger nämligen fokus på matchmaking. Tanken är att medlemmarna ska kunna förenkla sin nätdejting genom att få skräddarsydda förslag på personer att kontakta.

Registrera dig idag
och hitta medlemmar nära dig

Födelsedatum

Menade du user@domain.com ×

När du har skapat ditt konto kommer du att få notifieringar på din e-post

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av dejt.nu.